ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Seül
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Seül

Vols fer negoci a Corea del Sud?

Vols trobar noves oportunitats en una de les economies més potents, innovadores i estables del món? Vols trobar-hi nous clients i col·laboradors? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Seül, podràs arribar al mercat coreà i connectar amb el seu ecosistema empresarial i tecnològic.

La teva oficina a Seül

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Seül està dirigida per HeeYeon Lee. Llicenciada en Administració d’empreses especialitzada en "International Business", la seva trajectòria professional ha estat vinculada a la coordinació de projectes per a empreses a Corea del Sud i a Austràlia. Tres consultors més completen l’oficina d’ACCIÓ a Seül.

L’oficina exterior d’ACCIÓ a Seül va obrir les seves portes, l’any 2012 i ha impulsat més de 200 projectes des d’aleshores. Hi destaquen els projectes dins l’àmbit de l’alimentació, tot i que molts altres sectors empresarials hi tenen presència.

L’oficina de Seül organitza visites col·lectives en forma de missions empresarials. Abunden també els projectes de comercialització, prospecció i estudis de mercat, seguiment de contactes i clients. A més, està especialitzada en projectes d’innovació.

Seül

Ubicació

Leema Building 408-1 ho, 42

Jong-ro 1-gil, Jongno-gu

Seül, 03152

República de Corea