ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Singapur
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Singapur

Vols fer negoci al sud d'Àsia?

Vols trobar noves oportunitats en una de les regions més innovadores del món? Vols aconseguir-hi nous clients, aliances i col·laboradors? L'oficina d'ACCIÓ a Singapur és la teva porta d'entrada al sud d'Àsia i et permetrà accedir amb garanties a Cambodja, Filipines, Indonèsia, Laos, Malàisia, Myanmar, Singapur, Tailàndia i Vietnam.

La teva oficina a Singapur

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Singapur està dirigida per Jordi Maluquer de Motes. Format en Economia i finances, fa més de vint anys que treballa a la zona del sud d’Àsia. Quatre consultors més completen l’oficina d’ACCIÓ a Singapur, que cobreix una extensa i poblada zona que inclou els països de Singapur, Malàisia, Indonèsia, Tailàndia, Filipines, Vietnam, Laos, Cambodja i Myanmar.

L’oficina d’ACCIÓ a Singapur, una de les més antigues, va obrir les seves portes l’any 1990. L’enorme distància geogràfica i cultural, així com la diversitat mateixa entre els diferents països, fan de l’oficina un instrument clau perquè les empreses catalanes puguin entrar a aquests mercats minimitzant riscos i amb garanties d’èxit. Des de 2015, ha treballat en més de 150 projectes de tota mena de sectors industrials, amb un protagonisme especial per part d’empreses de l‘àmbit dels sistemes industrials i les indústries del disseny.

A l’oficina de Singapur predominen els projectes de comercialització (especialment, cerca de canals de comercialització, agendes de contactes i estudis de mercat), soft landing i missions empresarials. A més, està especialitzada en projectes d’innovació.

Singapur

Ubicació

12 Marina View, #11-01

Asia Square Tower 2

Singapur 018961