ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Sydney
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Sydney

Vols fer negoci a Austràlia i Nova Zelanda?

Austràlia és l'economia exòtica menys exòtica del món. Si un no pensa en la distància geogràfica, es troba amb una economia occidental, dinàmica i competitiva. Vols trobar-hi nous clients, distribuïdors i col·laboradors? L'oficina de Sydney és el teu soci imprescindible per accedir a Austràlia i Nova Zelanda.

La teva oficina a Sydney

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Sydney està dirigida per Gemma Puig. Amb un coneixement econòmic i empresarial ampli, compta amb una sòlida trajectòria impulsant la competitivitat de les startups i les pimes catalanes des de diferents responsabilitats. Dues consultores més completen l’oficina d’ACCIÓ a Sydney.

L’oficina d’ACCIÓ a Sydney, una de les més antigues, va obrir les seves portes l’any 1989. L’enorme distància i les peculiaritats de l’economia australiana fan que la funció de l’oficina sigui clau perquè les empreses catalanes puguin entrar a aquest mercat minimitzant riscos i amb garanties d’èxit. Des de 2015 ha treballat en més de 200 projectes, entre els que destaquen els d’empreses dels àmbits del disseny, els sistemes industrials i, sobretot, l’alimentació.

A l’oficina de Sydney, els projectes més freqüents són de comercialització (especialment, cerca de canals de comercialització i estudis de mercat), soft landing i missions empresarials.

Sydney

Ubicació

Suite 603, 46 Market Street

Sydney NWS 2000

Austràlia