Oficina Exterior de Catalunya a Xangai
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Xangai

Vols fer negoci a la Xina?

Vols que la teva empresa aprofiti les oportunitats del mercat més gran del món? Si vols entrar a la Xina, l'oficina d'ACCIÓ a Xangai t'ajuda a posar-hi un peu de forma segura i eficaç.

Des de Xangai t'ajudem a fer negoci a...

La teva oficina a Xangai

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Xangai està dirigida per Taowen Xue. Formada en consultoria empresarial i màrqueting, té una gran experiència professional en aconseguir que les empreses occidentals facin negocis als mercats asiàtics i, en particular, a la Xina.

L’oficina d’ACCIÓ a Xangai es va obrir l’any 2005 i és una de les tres oficines a través de les quals ACCIÓ ajuda les empreses catalanes a accedir amb eficiència i garanties a l’enorme i complicat mercat xinès. L’equip de l’oficina es completa amb quatre consultors més.

Des de 2015 ha treballat en més de 200 projectes, majoritàriament dels sectors tecnològics dels sistemes industrials, les indústries de l’experiència i l’àmbit de la química, l’energia i els recursos. Ateses les peculiaritats de l’economia xinesa, és una oficina especialitzada en projectes d’implantació empresarial, amb serveis de plataforma empresarial o “soft landing” i en l’organització de missions empresarials. Aquesta oficina ofereix també serveis especialitzats d’innovació internacional.

Ubicació

1606 – 07A Wesgate Mall

1038 Nanjing Rd. (W)

Xangai 200041

Xina