ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Missió de 7 entitats catalanes del tercer sector a l’Argentina per buscar oportunitats de cooperació internacional

El viatge, organitzat per ACCIÓ en col·laboració amb la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, se centra en projectes d’àmbits com el suport a la infància, les persones en discapacitat o la salut mental.

04/10/2018 09:00
Reunió durant la missió a l'Argentina

Un grup de 7 entitats catalanes de l’àmbit del tercer sector participen aquesta setmana en una missió a l’Argentina organitzada per ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- en col·laboració amb la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya amb l’objectiu de buscar oportunitats de cooperació internacional, especialment en àmbits com el suport a la infància, a les persones amb discapacitat i a la salut mental.

Les entitats catalanes que hi participen són l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), ASPROSEAT, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Tàndem Social, l’Institut de Treball Social i Serveis Socials (INTRESS), l’Associació Alba i la Fundació Ampans.

Durant la missió, organitzada a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ a Buenos Aires, la delegació catalana es reunirà amb onegés i organismes argentins com ara el Banco Interamericano de Desarrollo (BID), el Colectivo de Infancia, la Secretaría de Salud de la Nación Argentina, la Agencia Nacional de Discapacidad o Identidad Vecinal. Les entitats també participaran en trobades de networking i reunions individuals amb organismes locals.

L'Argentina és un dels països que més oportunitats de cooperació presenta per a les entitats catalanes que treballen en el tercer sector social, sobretot en àmbits com la protecció dels drets de la infància, la promoció de la salut o l’atenció a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió.

L'Argentina és un dels països que més oportunitats de cooperació presenta per a les entitats catalanes que es dediquen al tercer sector