ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Setmana de la Internacionalització presenta les millors experiències de negoci al món

30/05/2018 11:45
Setmana de la Internacionalització

Cada empresa té una història. A la 25a Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ se n'han reunit més de 400; les que han passat pels diferents seminaris, sessions de networking i entrevistes. Una oportunitat per conèixer diversos casos d'èxit i les tendències actuals en el negoci mundial. Entre totes elles, el Banc de Coneixement d'ACCIÓ n'ha seleccionat vuit que resumeixen bona part del que cal saber abans, durant i després del procés d’internacionalització. Són les 8 històries per fer negoci al món. 

Aquestes històries expliquen com s’ho fa Desigual per vendre als Estats Units a través de la xarxa, els principals reptes logístics del món actual o quines són les tres preguntes que s’ha de fer una startup abans de decidir que vol instal·lar-se a Silicon Valley.

També permeten conèixer com una pime catalana s’ha convertit en exportadora al cor d’Europa, els reptes tecnològics i culturals de l’economia silver o les particularitats d’exportar serveis. A més, s'hi suma l’experiència d’un advocat expert en protecció de la propietat intel·lectual a la Xina i un exemple de les noves eines de finançament alternatiu per a la internacionalització. 

Alhora, al web d'ACCIÓ també hi ha disponibles els materials de totes les sessions per a qui vulgui ampliar la informació.

 

La 25a edició de la Setmana de la Internacionalització, l'esdeveniment de referència del negoci a l'exterior, ha reunit més de 400 empreses que han pogut conèixer les tendències del moment