ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Belize

Una petita economia amb grans recursos naturals

Coneix l'oficina d'ACCIÓ que t'ajudarà a fer negoci a Belize

Oportunitats de negoci a Belize i a l'Amèrica del Nord i Central

Alimentació

Guatemala

Alimentació


Tecnologies agrícoles per a la mecanització i la modernització del sector a Guatemala

Tot i que Guatemala és el país que lidera les exportacions agrícoles de cardamom, plàtans, canya de sucre, cafè, palmera d'oli i hortalisses, amb un 28% del total regional (Amèrica Central), certs cultius requereixen una major tecnificació. Amb això, s'obre l'oportunitat per a incorporar innovacions en els processos de nutrició i protecció vegetal i animal, així com en l'ús de maquinària, sistemes de fertirrigació i noves tecnologies (sensorials, de dades massives, etc.). El Govern, amb finançament multilateral, vol modernitzar el sector primari i la inexistència de fabricació local, la qual cosa obre oportunitats de negoci internacional a les empreses catalanes proveïdores de mitjans de producció per al sector agrícola.

Amagar més opcions de Tecnologies agrícoles per a la mecanització i la modernització del sector a Guatemala
Tèxtil i moda

El Salvador

Tèxtil i moda


Maquinària, tecnologia i productes intermedis per al sector tèxtil

El Salvador ha assolit exportacions d'uns 1.214 milions de dòlars el 2021 dirigides principalment als Estats Units. Encara hi ha molt d'espai per al creixement pel fet que només té el tres per cent del mercat nord-americà.

Desplegar més opcions de Maquinària, tecnologia i productes intermedis per al sector tèxtil

Les empreses catalanes tenen oportunitats en el subministrament de maquinària, matèries primeres i serveis de consultoria per a les més de 150 empreses del sector tèxtil i maquiles d'El Salvador. Els grups fabricants, d'origen nord-americà, es concentren en zones franques establertes al Salvador.

Amagar més opcions de Maquinària, tecnologia i productes intermedis per al sector tèxtil
Indústria farmacèutica

Canadà

Indústria farmacèutica


El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món

Entre les àrees emergents dels productes biofarmacèutics, es troben les teràpies gèniques i cel·lulars i les nanomedecines. La recerca i el desenvolupament de medicaments es duen a terme cada vegada més a través de socis externs.

Desplegar més opcions de El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món

Entre 2011 i 2018, les exportacions i importacions canadenques de productes farmacèutics van augmentar entre un 143 % i un 58 %, respectivament. Els Estats Units són el principal soci comercial del Canadà, amb un 64 % de les exportacions i un 29 % de les importacions el 2020. D'altra banda, el 48 % de les importacions provenen de la Unió Europea. Els productes farmacèutics són el segon component més important de la despesa sanitària, i representen gairebé un 15 % de la despesa total.

Amagar més opcions de El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món
Maquinària i béns d'equip

Estats Units

Maquinària i béns d'equip


Maquinària tecnològica per a transformar la indústria

Les empreses estatunidenques productores estan a la recerca contínua d'avenços tecnològics que els aportin solucions per a millorar la producció i continuar sent competitives internacionalment.

Desplegar més opcions de Maquinària tecnològica per a transformar la indústria

El baix atur (previsió d'un 3,8 % per al 2022/23) i l’escassetat de mà d’obra fan que l'automatització sigui una necessitat. El nombre de robots industrials ha donat força a la indústria. La percepció de qualitat i innovació dels productes europeus obre una finestra d'oportunitats per a les empreses catalanes de maquinària i béns de consum. La tecnologia, la innovació i la sostenibilitat són les qualitats més valorades pels compradors dels EUA.

Amagar més opcions de Maquinària tecnològica per a transformar la indústria

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Nord i Central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial