ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Costa Rica

La més envejada d'Amèrica Llatina

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negoci a Costa Rica

Oportunitats de negoci a Costa Rica i a l'Amèrica del Nord i Central

Salut i serveis sanitaris

Costa Rica

Salut i serveis sanitaris


Serveis de salut i infraestructures hospitalàries a Costa Rica

Costa Rica disposa d'un ecosistema d'entitats públiques i privades de serveis de salut que cerquen equips mèdics, tractaments i sistemes de gestió de la informació sanitària centrades en el pacient per elevar els estàndards de servei.

Desplegar més opcions de Serveis de salut i infraestructures hospitalàries a Costa Rica

Hospitals de referència i un ecosistema creixent de clíniques i hospitals privats incorporen gradualment nous equips mèdics d'alta tecnologia (diagnòstic, tractaments no invasius, tecnologia làser i fotònica, etc.) per oferir tractaments sanitaris d'avantguarda, així com plataformes tecnològiques interoperables que optimitzen l'ús de bases de dades. Aquestes plataformes augmenten l'eficiència de les institucions de salut millorant tots els processos d'atenció als pacients, permetent una visualització de 360 graus de la informació del pacient en cada part del procés, i monitorant-ne la traçabilitat durant tota l'atenció; a més, serveix com a suport per al metge.

Amagar més opcions de Serveis de salut i infraestructures hospitalàries a Costa Rica
Economia circular

Costa Rica

Economia circular


Tecnologies per a la gestió sostenible i integral dels residus

A Costa Rica, el nou executiu (Govern) té planejat reglamentar part de la Llei integral de gestió de residus, una oportunitat per a definir un marc normatiu que generi incentius per a la creació d'un mercat de residus de la construcció valoritzats.

Desplegar més opcions de Tecnologies per a la gestió sostenible i integral dels residus

La creació de nous gestors de residus, la construcció de noves plantes de tractament (triatge) valorització o eliminació final de residus de la construcció, requereix materials i equips, i serveis de consultoria i impacte mediambiental. El cap institucional (MINSA) es troba actualment en el procés de definició del reglament que específic i procedimentalitza la gestió i valorització dels residus.

Amagar més opcions de Tecnologies per a la gestió sostenible i integral dels residus
Educació, formació i serveis editorials

Costa Rica

Educació, formació i serveis editorials


Programari i tecnologia per al sector educatiu

Costa Rica està reforçant el seu sistema de formació de competències a través de nous models de formació digital creixent per sobre del 10 % anual.

Desplegar més opcions de Programari i tecnologia per al sector educatiu

Tant el sistema educatiu públic formal com l'ecosistema de centres de formació i capacitació estan integrant nous productes: cursos preparats, serveis de contingut personalitzat, plataformes de serveis d'aprenentatge, eines en línia d'autoria de cursos i plataformes d'aprenentatge instal·lades. Aquestes opcions permeten oferir valor als estudiants mitjançant nous canals com l'educació en línia. Tot i que Costa Rica registra exportacions de serveis educatius via xarxes TIC al món per més de 2 milions d'USD, la demanda no es troba satisfeta i ofereix oportunitats potencials per al sector de les TIC, que podria desenvolupar solucions que donin suport a aquests esforços.

Amagar més opcions de Programari i tecnologia per al sector educatiu
Logística, e-commerce i distribució

Mèxic

Logística, e-commerce i distribució


Oportunitats de negoci més enllà d'Amazon

El sector de l'e-commerce continua creixent a Mèxic. Les vendes online a Mèxic, principalment de béns de consum, han crescut un 81% el 2020.

Desplegar més opcions de Oportunitats de negoci més enllà d'Amazon

Marketplaces com Amazon, Mercado Libre o Linio dominen el mercat, però també hi ha altres alternatives que funcionen amb una segmentació de productes específics. Gairebé un 70% de la població té accés a internet i, d'aquest total, un 40% fa compres en línia. En els propers 5 anys es preveu que augmenti la penetració d'intenet entre la població, però també que creixi l'entrada de nous jugadors. I això no només afecta el B2C, sinó també el B2B.

Amagar més opcions de Oportunitats de negoci més enllà d'Amazon

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Nord i Central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial