ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El Salvador

La quarta economia d'Amèrica Central

Coneix l'oficina d'ACCIÓ que t'ajudarà a fer negoci a El Salvador

Oportunitats de negoci a El Salvador i a l'Amèrica del Nord i Central

Tèxtil i moda

El Salvador

Tèxtil i moda


Maquinària, tecnologia i productes intermedis per al sector tèxtil

El Salvador ha assolit exportacions d'uns 1.214 milions de dòlars el 2021 dirigides principalment als Estats Units. Encara hi ha molt d'espai per al creixement pel fet que només té el tres per cent del mercat nord-americà.

Desplegar més opcions de Maquinària, tecnologia i productes intermedis per al sector tèxtil

Les empreses catalanes tenen oportunitats en el subministrament de maquinària, matèries primeres i serveis de consultoria per a les més de 150 empreses del sector tèxtil i maquiles d'El Salvador. Els grups fabricants, d'origen nord-americà, es concentren en zones franques establertes al Salvador.

Amagar més opcions de Maquinària, tecnologia i productes intermedis per al sector tèxtil
Salut i serveis sanitaris

Costa Rica

Salut i serveis sanitaris


Serveis de salut i infraestructures hospitalàries a Costa Rica

Costa Rica disposa d'un ecosistema d'entitats públiques i privades de serveis de salut que cerquen equips mèdics, tractaments i sistemes de gestió de la informació sanitària centrades en el pacient per elevar els estàndards de servei.

Desplegar més opcions de Serveis de salut i infraestructures hospitalàries a Costa Rica

Hospitals de referència i un ecosistema creixent de clíniques i hospitals privats incorporen gradualment nous equips mèdics d'alta tecnologia (diagnòstic, tractaments no invasius, tecnologia làser i fotònica, etc.) per oferir tractaments sanitaris d'avantguarda, així com plataformes tecnològiques interoperables que optimitzen l'ús de bases de dades. Aquestes plataformes augmenten l'eficiència de les institucions de salut millorant tots els processos d'atenció als pacients, permetent una visualització de 360 graus de la informació del pacient en cada part del procés, i monitorant-ne la traçabilitat durant tota l'atenció; a més, serveix com a suport per al metge.

Amagar més opcions de Serveis de salut i infraestructures hospitalàries a Costa Rica
Tèxtil i moda

Hondures

Tèxtil i moda


Equipament, matèries primeres i tecnologies d'automatització tèxtil

Hondures lidera les exportacions tèxtils d'Amèrica Central, 4.600 milions de dòlars l'any 2019. El xoc global del 2020 va provocar una caiguda del 40 %. El sector assolirà nivells pre-COVID-19 per la demanda dels Estats Units i innovació en el sector.

Desplegar més opcions de Equipament, matèries primeres i tecnologies d'automatització tèxtil

La indústria tèxtil modifica el tipus de producte final canviant les matèries primeres i passant del teixit de cotó al sintètic. Aquests processos d'innovació i transició cap a nous teixits sintètics generen noves inversions en maquinària, equips i materials per part dels operadors establerts a les zones franques d'Hondures.

Amagar més opcions de Equipament, matèries primeres i tecnologies d'automatització tèxtil
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Canadà

Automoció, moto i mobilitat lleugera


Missió del Toronto Board of Trade a Barcelona (Smart City)

Des de 2018, el Govern del Canadà destina 300 milions de CAD, per a un període d'11 anys, a Smart City. Hi ha moltes inversions en aquest camp al Canadà, i cada cop hi ha més projectes d'innovació oberta oberts a empreses internacionals.

Desplegar més opcions de Missió del Toronto Board of Trade a Barcelona (Smart City)

El 2019, ACCIÓ i Polítiques Digitals van signar un acord amb el Toronto Board of Trade en el marc de la Smart City Expo. Dins d'aquest acord, hi havia una sèrie d'activitats planificades cada any. El 2023, està previst que una delegació de Toronto viatgi a Barcelona. Es preveuen una sèrie de visites de grups, reunions individuals i l'assistència a l'esdeveniment de la Smart City Barcelona al novembre de 2023.

Amagar més opcions de Missió del Toronto Board of Trade a Barcelona (Smart City)

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Nord i Central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial