• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Haití

La lenta recuperació del país més pobre d'Amèrica

Haití és el país més pobre del continent americà: prop del 80 % de la població viu sota el llindar de la pobresa. Encara són patents les seqüeles del terratrèmol devastador que va afectar Port-au-Prince el 2010. Dos de cada cinc haitians depenen de l'agricultura, que a la vegada és molt vulnerable als desastres naturals.

Activitats i missions sobre Haití i l'Amèrica del Nord i Central

Consulta la informació d'activitats anteriors

Oportunitats de negoci a Haití i a l'Amèrica del Nord i Central

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Estats Units

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Maquinària d'envasos i embalatges

Les vendes de maquinària per produir envasos i embalatges als Estats Units van assolir els 7.760 milions de dòlars el 2016 i s’espera que el 2022 les vendes arribin als 8.800 milions de dòlars.

El nombre d’empreses del sector als Estats Units és d'aproximadament 500 i els principals consumidors són els sectors de l’alimentació i begudes, la indústria de béns de la llar, i el sector farmacèutic. Cada cop hi ha més demanda d’envasos i embalatges de productes reciclables i lleugers, especialment per a aliments i begudes. També s’està expandint la tendència d’utilitzar materials més sostenibles per produir aquests envasos.

TIC i transformació digital

Estats Units

TIC i transformació digital


Modernització de l'Estat i administració electrònica (e-government)

El sector de modernització de l'Estat i e-government als Estats Units ha esdevingut un sector cada cop més important per pal·liar la debilitat institucional dels països emergents, ja que es tracta d'un dels principals frens per al desenvolupament.

El Banc Mundial i el BID han destinat a aquest sector 60.000 M. de dòlars i 5.000 M. de dòlars en els últims 5 anys, respectivament. Inverteixen aquests recursos en consultores internacionals que puguin ajudar en temes com la reforma del sector públic, la gestió de la despesa pública, la modernització de l'Estat o ciutats intel·ligents i potencien la digitalització de processos per garantir una major eficiència i eficàcia dels serveis públics per als ciutadans a través de solucions e-government i e-learning.

Continguts digitals i audiovisuals

Estats Units

Continguts digitals i audiovisuals


Estats Units líder en creació i distribució de continguts audiovisuals

La indústria de mitjans de comunicació i entreteniment dels Estats Units comporta un mercat de 703.000 milions de dòlars.

Formen part d’aquesta indústria les empreses que produeixen i distribueixen pel·lícules, programes de televisió i anuncis comercials, així com enregistrament de continguts, música i àudio, emissió, ràdio, publicació de llibres i videojocs, juntament amb serveis i productes auxiliars. El mercat nord-americà representa un terç de la indústria mundial. S'espera que la indústria nord-americana arribi als 804 mil milions de dòlars l'any 2021.

TIC i transformació digital

Estats Units

TIC i transformació digital


Big data, fintech i Internet of Things aplicats en tots els sectors

L’aplicació àmplia de les TIC en altres sectors representa una gran oportunitat per a les empreses catalanes a l'estat de Massachusetts.

Big data: unes 500 empreses purament big data operen a Massachusetts. En els darrers dos anys han aconseguit 2,4 bilions de dòlars en inversions i se n’han creat 53 de noves. Fintech: amb la combinació de serveis financers globals, les startups de big data i el talent de les universitats, aquest sector es posiciona com un dels més importants pel que fa a potencial de creixement. Internet de les coses: Massachusetts és un dels estats americans amb més potencial en IoT perquè que ja disposa de totes les peces clau per al desenvolupament d’aquest sector.

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Nord i Central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial