ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a República Dominicana

Una economia caribenya en creixement

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negocis a la República Dominicana

Oportunitats de negoci a la República Dominicana a l'Amèrica del Nord i Central

Construcció sostenible i infraestructures

República Dominicana

Construcció sostenible i infraestructures


Materials i maquinària per al sector de la construcció i l'obra pública.

L'acceleració en la construcció de noves infraestructures (portuàries i aeroportuàries) es deu als nous projectes immobiliaris hotelers, així com a la demanda residencial local a la zona metropolitana de Santo Domingo.

Desplegar més opcions de Materials i maquinària per al sector de la construcció i l'obra pública.

Des de mitjans del 2020 s'ha avançat en la renovació del sector turístic en diferents zones del país (Punta Cana, La Romana) i s'han aprovat nous projectes d'infraestructura hotelera com a base per al desenvolupament de nous pols de desenvolupament econòmic com les zones de Samanà i Pedernales. El govern dominicà avança en l'autorització de nous projectes turístics, tot generant oportunitats en la provisió de materials, acabats, equips i maquinària i serveis especialitzats (disseny de projectes, serveis d’instal·lació, etc.).

Amagar més opcions de Materials i maquinària per al sector de la construcció i l'obra pública.
Salut i serveis sanitaris

República Dominicana

Salut i serveis sanitaris


Apostant pel turisme mèdic

República Dominicana és un dels primers països a l'Amèrica Llatina en el rànquing de l'índex de turisme mèdic i genera uns ingressos de més de 225 milions d'USD anuals.

Desplegar més opcions de Apostant pel turisme mèdic

El turisme mèdic requereix infraestructura clínica i equips avançats per oferir serveis mèdics d'estàndard internacional i aprofitar la provisió de tractaments mèdics especialitzats (tractaments estètics, odontològics, oftalmològics i altres) i la connectivitat i infraestructura hotelera existent al país. Grups proveïdors de serveis de salut amb infraestructura hospitalària local i internacional ja estan executant estratègies de captació del turisme mèdic de tota la regió d'Amèrica central i el Carib.

Amagar més opcions de Apostant pel turisme mèdic
Salut i serveis sanitaris

Canadà

Salut i serveis sanitaris


La futura despesa del sector sanitari al Canadà s'invertirà en la millora tecnològica de les instal·lacions i les infraestructures sanitàries, així com en equipament clínic addicional.

Desplegar més opcions de

La forta necessitat de digitalització de la sanitat ofereix un terreny fèrtil per a les pimes catalanes riques en IP, incloses les empreses que ofereixen solucions innovadores en gestió de dades, telemedicina, intel·ligència artificial, biomanufactura i àrees relacionades.

Amagar més opcions de
Paper, cartró i packaging

Canadà

Paper, cartró i packaging


Augment de la demanda de materials i envasos sostenibles

La normativa mediambiental, la promesa d'una economia neta i el creixent poder dels consumidors amb consciència ecològica estan animant empreses canadenques a incloure materials renovables en els seus productes.

Desplegar més opcions de Augment de la demanda de materials i envasos sostenibles

Aquesta tendència també està creant una demanda de tota una nova classe de bioproductes de més alt valor (biomaterials, productes bioquímics) en totes les cadenes de valor sectorials, inclosos els envasos. A més, el Canadà ofereix diverses oportunitats, atès que es necessita una major fabricació d'envasos per a l'usuari final i hi ha una creixent demanda de biodegradables i materials d'envasament reciclables per a béns duradors i alimentaris.

Amagar més opcions de Augment de la demanda de materials i envasos sostenibles

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Nord i Central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial