ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nepal

Sota els efectes del terratrèmol

El Nepal és un dels països més pobres del món, encara devastat per les greus conseqüències del terratrèmol de 2015. Les infraestructures i el desenvolupament econòmic es van veure afectats en un país que subsisteix gràcies a l'agricultura.

Oportunitats de negoci al Nepal i a l'Àsia meridional

Indústria farmacèutica

Nepal

Indústria farmacèutica


El Nepal, un mercat consumidor de medicina fina

Amb una indústria farmacèutica local gairebé inexistent, el Nepal ofereix algunes oportunitats nínxol per a l'empresa catalana d'aquest sector.

Desplegar més opcions de El Nepal, un mercat consumidor de medicina fina

Malgrat la proximitat amb l'Índia i la Xina, d'on arriben la majoria dels genèrics i dels medicaments barats al mercat nepalès, existeix un mercat nínxol per a productes especialitzats i medicina fina d'alt nivell. Els sistemes i les tecnologies de diagnòstic, gestió de clíniques i solucions de telemedicina són alguns dels sectors on també es pot aportar valor.

Amagar més opcions de El Nepal, un mercat consumidor de medicina fina
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Nepal

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Oportunitats en el sector agrícola i del processament

Nepal és conegut com un proveïdor de fusta, però últimament es nota que hi ha mes moviment en el sector agrícola, especialment en les collites orgàniques.

Desplegar més opcions de Oportunitats en el sector agrícola i del processament

Al Nepal, es cultiven productes com el cardamom, el gingebre, la floricultura i l'horticultura que estan ara en auge al país. Derivat d'aquest motiu, es detecten necessitats de millores en sistemes de processament, embalatge, magatzematge i llavors, entre d'altres.

Amagar més opcions de Oportunitats en el sector agrícola i del processament
Smart Cities

Índia

Smart Cities


Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia

Després de l'èxit del pla impulsat pel Govern de l'Índia per crear 100 smart cities, s'ha anunciat una segona fase amb 25 noves ciutats i 98 nous projectes amb solucions intel·ligents.

Desplegar més opcions de Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia

Amb inversions al voltant de 39.000 milions de USD, el Govern de l'Índia està tractant de trobar solucions específiques per a la gestió del trànsit, de l'aigua i de l'energia solar. A part d'aquestes oportunitats, existeix una demanda de tecnologies i solucions de gestió mediambiental, per a infraestructures digitals urbanes, gestió de ciutats, solucions d'intel·ligència artificial i solucions energètiques i que promoguin la connectivitat.

Amagar més opcions de Oportunitats en gestió de l'energia, del trànsit i de residus a l'Índia
Automoció i moto

Índia

Automoció i moto


Vehicles elèctrics i auxiliars

El Projecte del Ministeri de Transport de l'Índia té la voluntat que tots els vehicles públics passin a ser elèctrics d'aquí al 2030.

Desplegar més opcions de Vehicles elèctrics i auxiliars

L'Índia acaba de canviar les seves normes d'emissió a BSVI. La indústria està preparant una reforma general en el sector de l'automoció que enfocarà els esforços en un canvi cap a una major inclusió de components elèctrics i híbrids. Centres i sistemes de càrrega, solucions que incorporin intel·ligència artificial, components i altres productes auxiliars compten amb interessants oportunitats a l'Índia.

Amagar més opcions de Vehicles elèctrics i auxiliars

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Àsia meridional: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial