ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Aigua volcànica per un consumidor més exigent en les begudes

Casos d'empresa   Aigües de Sant Aniol

El mercat de l'aigua mineral és cada dia més competitiu, en bona part, a causa del consumidor, ara bon coneixedor de les propietats i diferències que ofereixen els diferents productes d'alimentació i de les begudes.

En aquest context, Aigua de Sant Aniol ofereix l'única aigua d'origen volcànic, obrint-se pas dintre dels mercats més exigents com ara el Japó, els Estats Units, França, Alemanya, Àustria, Dinamarca o Països Baixos.

Aigua volcànica per un consumidor més exigent en les begudes

Aigua volcànica per un consumidor més exigent en les begudes

L’Aigua de Sant Aniol surt d'un brollador format fa 40.000 anys a la Vall de Llémena, dins el Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. Considerada entre les millors del món, i l'única de base volcànica, ha obtingut reconeixements internacionals com el de l’International Taste & Quality Institute.

Algunes de les seves propietats són l’alt contingut en bicarbonat (360 mg/l), cosa que afavoreix la digestió gàstrica i la diüresi, i el baix contingut en sodi que la fan recomanable per controlar la hipertensió.

L'empresa, que ha sabut dotar d’identitat la marca, ha aconseguit un lloc a mercats de difícil entrada com el Japó, i també a Taiwan, els Estats Units, Alemanya, Àustria, França, Holanda, Andorra i, darrerament, Corea i Dinamarca.

L’Aigua de Sant Aniol és present en tots els canals de distribució, especialment en l’hostaleria, però també es pot trobar en superfícies d’alimentació, a Catalunya; com a aigua de gran format (18,9 litres) per a oficines i empreses, i en el vending.

Perfil digital