ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Aliments per prevenir abans que curar

Casos d'empresa   Rubinum

Prevenir surt més rendible que curar. A Rubinum apliquen aquesta màxima a la indústria alimentària animal, oferint probiòtics naturals que actuen en la prevenció de malalties en el sistema digestiu de certs animals.

Afavorits per una legislació que fomenta la seguretat alimentària i l'ús de productes naturals, la companyia ha crescut molt ràpid a Europa, i està preparant-se per exportar el seu lideratge a altres mercats.

16/01/2012

Idees Força

La seguretat alimentària i l’ús de productes naturals en la cadena alimentària és una preocupació creixent a tot el món, i per tant és una oportunitat de negoci per a empreses que innovin i ofereixin productes en aquest camp.

Específicament, la prohibició europea de 2006 dels antibiòtics com a promotors del creixement ha afavorit l’èxit del producte natural al vell continent.

La prevenció evita alts costos de mortaldat i de tractaments de malalties d’animals. Per això la millora del sistema immunitari dels animals és una prioritat en la recerca de les biotecnologies de l’alimentació.

Les empreses europees, i les catalanes en particular, estan en disposició d’exportar el seu lideratge a d’altres mercats.

Perfil digital

Pàgines relacionades