ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El Brokerage Event com agenda de contactes

Casos d'empresa   Andreu Pintaluba, SA

Andreu Pintaluba SA va ser fundada l'any 1978 a Reus amb l'objectiu d'atendre les necessitats del sector de l'alimentació, la nutrició i la salut animal. S'ha especialitzat en la producció, la venda i la distribució d'additius i premescles medicamentoses.

El Brokerage Event com agenda de contactes

El Brokerage Event com agenda de contactes

Expliqui'ns una mica les característiques de la seva empresa? I en què consisteix la tasca del departament d'R+D?

Andreu Pintaluba SA va ser fundada l'any 1978 a Reus amb l'objectiu d'atendre les necessitats del sector de l'alimentació, la nutrició i la salut animal. Ens hem especialitzat en la producció, la venda i la distribució d'additius i premescles medicamentoses.

A l'actualitat Andreu Pintaluba és una de les deu empreses amb presència nacional i internacional que formen part del Grup Pintaluba, les quals comercialitzen un portafoli de més de 500 productes.

Al departament d'I+D d'Andreu Pintaluba ens dediquem a la innovació i desenvolupament de nous fàrmacs veterinaris i a la millora dels ja existents per poder aportar solucions innovadores al sector.

Actualment la nostra investigació es basa en el desenvolupament de nous processos de fabricació de premescles medicamentoses estables que previnguin la degradació dels principis actius.

Per què considera que pot ser interessant per a una empresa participar en un Brokerage Event com el que s'està fent a Expoquimia? Quins serveis es donen de manera general?

És molt interessant perquè és una manera de promoure el perfil de l'empresa i al mateix temps - intercanviar coneixement, trobar punts de col·laboració i possibles socis tecnològics interessats en el projecte que estem desenvolupant -. Nosaltres tenim molt clar el projecte que volem fer però mitjançant el Brokerage Event tenim l'oportunitat de conèixer empreses amb sinergies que poden ajudar-nos a assolir-lo.

Quin tipus de tecnologies voleu incorporar per desenvolupar el vostre projecte?

Estem realitzant diverses proves des de la nostra planta pilot i també amb col·laboradors externs per poder seleccionar les tecnologies més adequades en l'obtenció del producte que volem desenvolupar. Es tracta de tecnologia especialitzada en el sector farmacèutic com poden ser les tecnologies de granulació humida i llit fluït entre d'altres.

La vostra empresa acostuma a participar en els Brokerage Events?

Per nosaltres ha estat la primera vegada en participar-hi. La idea de fer-ho ens la va suggerí Montserrat Alavedra què és l'assessora de biotecnologia i ciències de la salut d'ACCIÓ.

Com funciona un Brokerage Event?

Cada empresa comença enregistrant-se amb el seu perfil, les seves necessitats i les seves àrees d'interès. A continuació s'hi identifiquen empreses amb interessos comuns o compatibles. Finalment aquestes empreses compatibles es posen en contacte mitjançant els organitzadors del Brokerage Event, els quals també ajuden a establir una agenda de reunions durant els dies en què es celebra l'esdeveniment. La nostra empresa, Andreu Pintaluba SA, ha confirmat cinc entrevistes amb potencials col·laboradors.

Com valoreu el servei rebut?

L'atenció i l'organització per part del organitzadors del Brokerage Event ha estat excel·lent. Cal destacar l'efectivitat alhora d'organitzar les entrevistes entre les empreses participants al Expoquimia Partnering Event, de manera que totes les empreses varem aprofitar al màxim el temps disponible.

El resultat ha estat molt satisfactori i per tant estaríem molt interessats en participar en futures edicions. Ja que és una bona oportunitat de fer networking amb les empreses del sector, tant nacionals com internacionals.

Perfil digital