ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Internet de les piscines

Casos d'empresa   Fluidra Connect

Fluidra ha llançat recentment al mercat el nou sistema "Fluidra Connect", que es basa en l'aplicació de l'Internet of Things dotant d'intel·ligència les piscines, per poder-la gestionar des del núvol i a través d'una app.

L'empresa, dedicada al desenvolupament d'aplicacions per a l'ús sostenible de l'aigua, podrà gestionar en remot informació com la temperatura, l'estat de l'aigua o els nivells de clor i pH. Fluidra, que té la seu a Sabadell i és líder a l'Estat espanyol, compta amb 4.000 treballadors i està present a 45 països.

Fluidra és membre del Catalan Water Partnership.

Imatge

Nascuda el 1969, Fluidra es dedica al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua. Opera als cinc continents a través de 150 delegacions comercials i centres de producció. L’empresa és referent en piscines, tant d’ús residencial com públic.

En el seu pla estratègic per a l’any 2018, la companyia té previst facturar 750 milions d’euros (dels quals 675 procediran de l’àrea de piscina i wellness), i preveu assolir 30 milions d’euros de benefici net.

Aquest pla estratègic gira entorn a tres elements fonamentals: el focus, la introducció en els mercats i les best practices. D’aquesta manera, Fluidra té previst centrar-se en el sector de la piscina i el wellness i augmentar la seva presència en els mercats a través de les seves filials internacionals.

La seva estratègia passa per desplegar en l’àmbit internacional tant el model de negoci com la política de producte, segons la demanda de cada mercat.

Aquest plantejament es tradueix, tant per a piscina residencial com per a piscina comercial, en el desenvolupament de nous productes més eficients i que aportin més valor afegit a l’usuari, la qual cosa comporta una clara aposta per la innovació.

Presentacions