ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La inversió en innovació és un excel·lent motor de creixement empresarial

Casos d'empresa   Europastry

Durant els darrers 10 anys, Europastry ha crescut a nivell nacional i internacional, sent pionera en la fabricació de pa precuit mitjançant un sistema idèntic al de l'elaboració tradicional.

Una estratègia basada en la necessitat de desenvolupar productes nous al mercat sense renunciar a la qualitat associada als productes artesanals.

Innovació i tradició es donen la mà en un projecte que els ha introduït en els mercats americà i francès.

La inversió en innovació és un excel·lent motor de creixement empresarial

La inversió en innovació és un excel·lent motor de creixement empresarial

Europastry és l’empresa líder del mercat espanyol de masses congelades per a fleca i pastisseria (amb una quota del 38%) i una de les cinc empreses més grans del sector en la Unió Europea.

Les seves vendes s’han quadruplicat en poc més de sis anys fins a assolir els 275 milions d’euros. El 2007, Europastry preveu superar els 300 milions d’euros de facturació (amb un ebitda de 45 milions). L’empresa exporta el 15% de la seva producció a països com Portugal, França, Alemanya, Itàlia, el Regne Unit, els EUA, Puerto Rico, Mèxic o el Japó, entre d’altres.

Europastry és un gran equip de 2.300 persones. Mitjançant una xarxa de més de 160 distribuïdors a escala nacional, l’empresa serveix els seus productes a 35.000 clients de les àrees de la fleca, restauració i supermercats.