ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Promsa, reinventar-se per seguir creixent

Casos d'empresa   Carlos Raich, director general de Promsa

Amb uns 250 treballadors Promsa va néixer com a fabricant i distribuïdora de formigó i, actualment, també desenvolupa nous materials. L'empresa, que forma part del Clúster de Materials Avançats, es va veure obligada a reinventar-se a partir de la crisi del sector.

Promsa, empresa del grup Ciments Molins i fundada el 1988, va néixer com a fabricant i distribuïdora de formigó i, actualment, està molt enfocada al desenvolupament de nous materials i a l'aplicació de l'economia circular a la indústria del ciment i derivats. A partir de la crisi econòmica, que va afectar de ple al sector de la construcció, l'empresa es veure obligada a reinventar-se: va diversificar les seves activitats; la sostenibiltat va passar a ser l'eix central i va crear un comitè d'innovació.

El seu director general, Carlos Raich, va explicar aquest procés de canvi en el marc de la VII Jornada de canvi estratègic en clústers a IESE.

Vols conèixer els altres casos d'aquesta jornada? Descobreix com els clústers han ajudat Costa Brava Mediterranean Foods i Guilera.

Serveis relacionats

Troba el teu clúster

El clúster és l'espai on reforçar la competitivitat de l'empresa