ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Qui hi ha darrere les empreses més disruptives de Catalunya?

Casos d'empresa

A través de la iniciativa 'Catalonia Exponential Leaders', ACCIÓ ha escollit les empreses més disruptives de Catalunya. Un reconeixement que serveix per posar en valor la capacitat de 10 empreses de generar un impacte positiu i d'incorporar tecnologies disruptives.

26/07/2023

Qui hi ha darrere les 'Catalonia Exponential Leaders'? Com pensen les persones que són al capdavant de les empreses més disruptives de Catalunya? Volem conèixer qui forma part de les empreses que ja apliquen la innovació en els seus models de negoci i que introdueixen tecnologies disruptives al seu dia a dia.

Els hi hem preguntat pels valors que han de tenir les empreses; de la importància de la innovació i la sostenibilitat; de l’impacte de la tecnologia o com són més enllà de feina. No et perdis el vídeo!

ACCIÓ ha reconegut amb el distintiu 'Catalonia Exponential Leaders' les 10 empreses més disruptives del moment: AldoraTech, Aortyx, Avinent, BUSUP, Concentrol, Jolt, MiMark Diagnostics, Mitiga Solutions, Roka Furadada i Sener han rebut el reconeixement en el marc de l’Exponential Day 2023.

Vols saber-ne més? Descobreix-ne tots els detalls a l'informe Exponential Leaders a Catalunya 2023!

Serveis relacionats

Catalonia Exponential Leaders

Les empreses catalanes més disruptives

Exponential Day

Aquest enllaç porta a un altre lloc web: Exponential Day

Reserva’t un lloc entre les empreses líders del futur