ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Venvirotech, com transformar els residus en bioplàstics biodegradables

Casos d'empresa   Patricia Aymà, CEO i fundadora de Venvirotech Biotechnology

Aquesta startup s’ha convertit en la guanyadora del Fòrum d’inversió d’ACCIÓ 2019 gràcies al seu potencial transformador i de creixement; amb una proposta enfocada a l’economia circular que doni sortida als residus orgànics per dotar-los d’un nou ús al convertir-se en bioplàstics.

Venvirotech Biotechnology s’ha erigit en la startup guanyadora d’entre les 21 finalistes al Fòrum d’inversió d’ACCIÓ 2019. Patricia Aymà, CEO i fundadora de la companyia, explica el desenvolupament d’una tecnologia que permet convertir residus orgànics en bioplàstics biodegradables. D’aquesta manera, la startup ofereix alhora una solució per a l’acumulació de residus orgànics i genera bioplàstics biodegradables que pot vendre a altres empreses.

Aymà, que és biotecnològa, ha desenvolupat aquesta tecnologia seguint el descobriment realitzat durant la seva tesi doctoral; en la qual va trobar uns bacteris capaços d’acumular reserva energètica. La iniciativa empresarial que ha seguit aquest descobriment s’ha convertit en la guanyadora del Fòrum d’inversió d’ACCIÓ.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!