ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Empreses participants al Mobile World Congress 2009

Catàlegs

Catàleg que reculls els perfils tecnològics de les empreses participants en el Brokerage Event que es van dur a terme al Pavelló Català del Mobile World Congress del 16 al 19 de febrer de 2009.

Aquests perfils són ofertes de tecnologia, demandes de tecnologia, cerques de socis per a projectes d'investigació dins el 7è Programa Marc; també esdevé una promoció a nivell mundial de les més de 100 empreses catalanes que hi apareixen.

Empreses participants al Mobile World Congress 2009

Empreses participants al Mobile World Congress 2009

Recull les darreres novetats presentades al III Mobile World Congress celebrat al febrer del 2009 a Barcelona i al qual van assistir 49.000 persones de 200 països. Les novetats de la telefonia mòbil es presenten en forma de fitxes en les que informa dels nous productes i sistemes, de l’estat de la seva evolució i de les seves aplicacions, així com dades de contacte de les empreses i centres de recerca.

S’hi troben novetats com sistemes de comunicació empresarial a través dels mòbils, de pagament mitjançant el telèfon, de màrqueting a través del Bluetooth, de certificació de documents, de videovigilància a distància, de reconeixement de veu, etc.

També hi ha propostes de col·laboració per distribuir i instal·lar repetidors de telefonia mòbil, per comercialitzar sistemes de protecció de dades, per instal·lar-se a altres països i continents, etc.