ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Empreses participants al Mobile World Congress 2010

Catàlegs

Catàleg que recull els perfils tecnològics de les empreses participants en el Brokerage Event que es van dur a terme al Pavelló Català del Mobile World Congress del 16 al 19 de febrer de 2010.

Aquests perfils son ofertes de tecnologia, demandes de tecnologia, cerques de socis per a projectes d'investigació dins el 7è Programa Marc; també esdevé una promoció a nivell mundial de les més de 100 empreses catalanes que hi apareixen.

Catàleg Mobile World Congress 2010

Catàleg Mobile World Congress 2010

Recull les darreres novetats presentades al IV Mobile World Congress celebrat al febrer del 2010 a Barcelona i al qual van assistir més de 50.000 persones de 150 països. Les novetats de la telefonia mòbil es presenten en forma de fitxes en les quals s'informa dels nous productes i sistemes, de l’estat de la seva evolució i de les seves aplicacions, així com dades de contacte de les empreses i centres de recerca.

S’hi troben novetats com nous sistemes per organitzar i compartir fotografies a la xarxa, mòbils amb alcoholímetres, màrqueting a través del Bluetooth, consultes dermatològiques a través del telèfon mòbil, etc.

També hi ha propostes de col·laboració per millorar l’enviament d’sms orientat als operadors de telefonia mòbil, per millorar la tecnologia wireless, per desenvolupar jocs per a mòbils, per dissenyar un sistema de videovigilància intel·ligent, etc.