ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0

Eines de competitivitat

Aquesta guia et permetrà començar a implantar la transformació tecnològica a la teva empresa per no perdre el tren de la indústria 4.0. A través de les seves quatre fases i 12 activitats podràs assentar les bases del futur de la teva empresa

Metodologia de diagnòstic avançat 4.0

Metodologia de diagnòstic avançat 4.0

La transformació tecnològica que està impulsant tot el que envolta el concepte d’indústria 4.0 representa un repte majúscul per a totes aquelles empreses que optin a seguir sent competitives en aquest nou entorn. Per tal d’acompanyar aquesta transició, ACCIÓ posa a l’abast de les empreses catalanes aquesta Metodologia de diagnòstic avançat 4.0.

En format de guia i a través de quatre fases i 12 activitats, suposa un bon punt de partida per impulsar el canvi dins les organitzacions. Una metodologia que, en funció de la complexitat i la profunditat en la diagnosi, s’estima que té una durada de realització d’entre un i tres mesos.

En aquesta guia hi trobaràs un camí pràctic per impulsar la transformació 4.0 a la teva empresa estructurat en quatre fases que, cadascuna, consta de tres activitats.

Fases del diagnòstic avançat 4.0 d'ACCIÓ

Si ets una empresa de l’entorn industrial interessada a impulsar una transformació tecnològica dins de la teva organització, omple el formulari i descarrega la guia completa amb la Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0. Amb ella, descobriràs els passos a seguir en aquestes quatre fases i, a més, rebràs les eines per realitzar les 12 activitats en les quals s’organitzen*.

Des del 2019, amb la posada en marxa del programa ProACCIÓ 4.0, són moltes les empreses catalanes que han iniciat la seva transformació. Una iniciativa que aquesta guia facilita desenvolupant una metodologia pràctica i a l’abast de qualsevol empresa. Pots descarregar la guia completa omplint aquest formulari. I si vols demanar més informació sobre el programa ProACCIÓ 4.0.

Per complementar-ho, també pots consultar el catàleg amb els Casos d’ús d’Indústria 4.0, que reuneix un centenar d’exemples d’empreses que ja han fet el canvi.

No deixis que se t’escapi el tren de la transformació 4.0! Omple el formulari i descarrega’t la metodologia completa i totes les eines per dur-la a terme.

ACCIÓ recomana utilitzar aquesta metodologia amb el suport d’un assessor extern. Consulta la llista d’assessors acreditats en Indústria 4.0 (document .XLS).