ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Progressar per avançar, progressar per ser els millors

Eines de competitivitat

Eina que recull la filosofia d'algunes de les eines de la col·lecció "Eines de progrés"

Progressar per avançar, progressar per ser els millors

Progressar per avançar, progressar per ser els millors

L'eina 'Progressar per avançar, progressar per ser els millors' defineix diferents conceptes clau, com competitivitat i innovació. Són termes que s’utilitzen amb freqüència a la col·lecció ‘Eines de progrés’, l'objectiu de la qual és fer arribar a les pimes catalanes conceptes i eines per gestionar i innovar d'una manera senzilla i comprensible.

Presenta deu passos per assolir el progrés des de la voluntat de fer la feina ben feta i de consolidar la innovació com a factor fonamental de progrés. Aposta per tenir un pla de negoci; disposar d’una sòlida posició financera; orientar les activitats, els productes i els serveis a satisfer el client; respectar el medi ambient i tenir en compte l’impacte social; basar-se en la formació, la millora contínua i la innovació, etc.

Aquesta eina 'Progressar per avançar, progressar per ser els millors' defensa estar alerta i ser proactiu per reaccionar amb rapidesa i flexibilitat davant dels canvis i les oportunitats de negoci. Aposta per dissenyar productes i serveis que satisfacin les necessitats dels clients, que siguin innovadors i el procés productiu del qual sigui el més eficaç i eficient possible.