ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Hongria

Informes país

Els productes catalans amb més s'exporten a a Hongria són els vehicles, els plàstics i els aparells i material elèctric. Les exportacions catalanes al país van sumar 571 milions d'euros el 2021, un 15,4% més.

Oportunitats de negoci a Hongria

Oportunitats de negoci a Hongria

A Hongria els principals sectors per volum de negoci són les infraestructures i la construcció, l’automoció, l’electrònica, i l'electrònica i el material elèctric. Pel que fa als sectors amb bones perspectives de creixement destaquen els esports i altres manufactures del disseny.

Pel que fa a les importacions, Alemanya, la Xina, Àustria i Eslovàquia són els principals proveïdors d’Hongria, que hi venen majoritàriament productes dels sectors de l'automoció, la maquinària i béns d’equip, i electrònica i material elèctric.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Hongria:

  • La indústria de l'automoció. Hongria s'ha convertit, durant els últims anys, en l'objectiu primordial d'inversions a Europa, amb inversions d'Opel, Suzuki, Audi i Mercedes, i és actualment el principal impulsor de la producció industrial al país. La indústria de l'automòbil a Hongria dona feina a 175.000 treballadors en més de 900 empreses i suposa ja el 20% de les exportacions del país.
  • Equipament mèdic. El creixement econòmic experimentat per l'economia hongaresa ha incrementat la demanda d'equipament mèdic. El mercat hongarès suposa una excel·lent oportunitat en tecnologies sofisticades aplicades a la salut, l’atenció dentali altres equipaments de diagnòstic mèdic, cirurgia, etc.

Consulta totes les dades sobre Hongria i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Hongria 2022 (document .PDF).