ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Hongria

Informes país

Els productes catalans amb més bona acollida a Hongria són els vehicles, la carn de porc i els plàstics. Hi arriben a través de les més de 1.500 empreses catalanes que exporten al país.

Oportunitats de negoci a Hongria

A Hongria els principals sectors per volum de negoci són les infraestructures i la construcció, l’automoció, l’electrònica i el material elèctric i la logística de mercaderies. Pel que fa als sectors amb bones perspectives de creixement destaquen els esports i els videojocs.

Pel que fa a les importacions, Alemanya, la Xina, Polònia i Àustria són els principals proveïdors d’Hongria, que hi venen majoritàriament automoció, maquinaria i béns d’equip i electrònica i material elèctric.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Hongria:

  • La indústria de l'automoció. Hongria s'ha convertit, durant els últims anys, en l'objectiu primordial d'inversions a Europa, amb inversions d'Opel, Suzuki, Audi i Mercedes, i és actualment el principal impulsor de la producció industrial al país. Això brinda interessants oportunitats per a pimes i proveïdors del sector d'automoció, equipament, serveis connexos, així com en l'àmbit de la innovació en noves tècniques i processos de fabricació, materials, ús eficient de l'energia, etc.
  • Equipament mèdic. El creixement econòmic experimentat per l'economia hongaresa ha incrementat la demanda d'equipament mèdic. Els proveïdors d’equipament mèdic es podrien beneficiar de la proposta de renovació de la infraestructura hospitalària fins al 2025. El mercat hongarès suposa una excel·lent oportunitat en tecnologies sofisticades aplicades a la salut, l’atenció dental i altres equipaments de diagnòstic mèdic, cirurgia, etc.

Consulta totes les dades sobre Hongria i les millors oportunitats que ofereix a la Nota Econòmica Hongria (document .PDF).