ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Qatar

Informes país

Les peces de vestir, la maqunària i la perfumeria i cosmètica són els principals productes que Catalunya exporta a Qatar el 2021. Hi arriben, sobretot, amb les prop de 300 empreses catalanes que hi exporten de manera regular.

Oportunitats de negoci a Qatar

Oportunitats de negoci a Qatar

Els principals sectors per volum de negoci a Qatar són l'energia, les infraestructures i la construcció i la logística de mercaderies, mentre que els principals sectors per creixement són les indústries relacionades amb el transport, els residus i la cosmètica.

Qatar importa principalment logística de mercaderies, turisme i oci i altres indústries del transport. Els seus principals proveïdors són la Xina, Estats Units i l'Índia.

Consulta algunes de les millor oportunitats de negoci que ofereix Qatar:

  • Qatar té un dels 5 millors sistemes d'atenció sanitària del món. El sector de la salut de Qatar ocupa el quart lloc del rànquing mundial, i s'espera que adquireixi importància, atès que el turisme mèdic serà un dels principals impulsors de l'estratègia de diversificació econòmica del país.
  • Cap a un desenvolupament sostenible. Qatar té com a objectiu satisfer el 20% de la seva demanda d'energia procedent de fonts renovables i s'ha compromès a reduir les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle en un 25% de cara al 2030.
  • Prioritza la digitalització en l'àmbit nacional. El Ministeri de Comunicacions i Tecnologia de la Informació de Qatar, en col·laboració amb Microsoft, ha llançat una nova iniciativa dirigida a accelerar el desenvolupament humà sostenible i la transformació digital al país.

Consulta totes les dades sobre Qatar i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Qatar (document .PDF).