ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Gènere noble en productes tèxtils de qualitat

Casos d'empresa   Creaciones Tersir

La família Jusmet ha reconvertit la seva producció de gènere de punt per dona a gènere de punt per nadó (línia Floc Baby) i els regals d'empresa (línia Floc Gift), ubicant-se en un nínxol que li permet defugir la competència dels productors de tèxtil de la Xina.

Gènere noble en productes tèxtils de qualitat

Gènere noble en productes tèxtils de qualitat

Per la pèrdua de clients front a Xina en la seva línia tradicional de gènere de punt per dona, van decidir fa cinc anys amb el suport d'ACCIÓ crear de zero la línia de gènere de punt per nadó Floc Baby, especialitzada en gènere noble com el caixmir i la llana. Aquest nínxol els ha permès esquivar la competència asiàtica. Un dels canvis ha comportat que quan feien gènere per dona produïen molta producció per pocs clients mentre que ara produeixen poc per a molts.

Floc Baby presenta dues col·leccions l'any, i alhora de conjunts també fabriquen mantes, peücs, sacs i bufandes. El tracte amb el client és un dels seus forts, cuidant molt els terminis de lliurament. L'exclusivitat és una de les opcions que han pres en els canals de distribució: moltes botigues petites i poques grans superfícies.

Una línia recent que han obert és Floc Gift, que obre el ventall a regals d'empresa com bufandes, mantes i complements de golf. De cara al futur pensen en complements de dona poc habituals i la venda per Internet.