Idees d'experts Marina Saurí
Allergychef és la primera plataforma de reserves en línia a restaurants formats per poder atendre celíacs, al·lèrgics i intolerants alimentaris.
Allergychef
Allergychef és una plataforma per a celíacs?
També ens mereixem sortir a sopar els caps de setmana i riure una estona, no? (riu). Però no només els celíacs. Allergychef és la primera plataforma de reserves en línia de restaurants per a celíacs, al·lèrgics i intolerants alimentaris.
Teniu competència?
Poca o nul·la. Però molts, moltíssims, usuaris potencials. Ho hem de fer bé... i ràpid! (riu)
Qui era Marina Saurí abans d’Allergychef i qui és ara?
Abans d'Allergychef era una dissenyadora amb moltes inquietuds emprenedores. El fet d'estar treballant a San Francisco i viure a l'epicentre del món startup, em va fer veure que jo també podia emprendre i aportar solucions creatives a problemes reals.
Sens dubte, ho has fet!
Quan tu ets la primera persona interessada a resoldre un problema (i més quan es tracta d'un problema de salut) faràs tot el possible per tirar l'empresa endavant. Penso que els emprenedors necessitem tenir sempre un objectiu que ens motivi per poder lluitar quan les coses no surten com voldríem. A més, hi ha res millor que muntar un negoci coneixent a la perfecció les necessitats dels teus usuaris?
Anem a trencar o a confirmar un tòpic. Com a dona emprenedora, tens algun avantatge i/o desavantatge?
Ni cap benefici ni cap inconvenient. Igualtat d’oportunitats! (riu).
"El nostre somni és canviar el món dels celíacs, al·lèrgics i intolerants alimentaris"
I com a dona jove (d’edat)?
L'edat sí que m’influencia: ara tinc les ganes i la situació personal perfecte per poder emprendre.
Si sóc celíac o tinc un fill celíac, visitaré Allergychef en algun moment? Quan?
Visitaràs Allergychef quan vulguis anar a un restaurant que t'atengui com et mereixes. Tots els restaurants que pots trobar a Allergychef han estat formats i preparats per atendre qualsevol al·lèrgia o intolerància alimentària, així que prenen totes les mesures necessàries per evitar la contaminació creuada, a més de disposar de productes específics com pa, postres o cervesa sense gluten.
I si Allergychef hagués nascut als Estats Units?
La idea es va gestar des d’allà, quan encara vivia als Estats Units. Però érem conscients que necessitaríem molta ajuda i des d’allà hauria estat més difícil.
Però és un mercat molt interessant per a vosaltres!
I tant! Sobretot pel nombre d’afectats i per la predisposició dels restaurants a oferir més valor als seus clients. Sabem que amb l’experiència que hem adquirit aquí podrem abordar el mercat americà amb molta més força i coneixement.
Us heu plantejat obrir a més països?
Allergychef serà global o no serà! Es diu així, no? (riu).
Una manera de fidelitzar el client?
Exacte. No només vull poder anar de restaurants a la meva ciutat, sinó també quan viatjo!
Quins són els propers passos d’Allergychef?
Incrementar el nombre de restaurants a Barcelona i anar ampliant territori!
I el somni Americà? Quin és?
Canviar el món per aquests col·lectius. El dia que cap al·lèrgic o intolerant tingui problemes per sortir a menjar fora de casa s’haurà complert. Així que tenim molta feina per fer!