ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Xina vol comprar productes de qualitat

Idees d'experts   Taowen Xue, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Xangai

Sectors com l’alimentació i begudes o els productes infantils tenen recorregut en un mercat xinès que veu créixer la seva classe mitjana. Ho resumeix Taowen Xue, directora de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Xangai.

A mesura que creix la seva classe mitjana, a la Xina cada cop interessen més els productes de qualitat. El valor que hi poden aportar les empreses catalanes és una bona oportunitat en àmbits com l’alimentació, les begudes i els productes infantils. Alhora, altres àmbits com els components d’automoció o la biotecnologia també poden trobar el seu espai.

La Xina és el segon mercat mundial i, per tant, un mercat on tothom vol fer-hi negocis. Un país on ja fa anys que hi operen empreses catalanes com Applus, Idiada o Ficosa; així com Mango o Bodegues Torres. L’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Xangai proporciona serveis a mida, adaptats a les necessitats de cada empresa per facilitar la seva entrada al país. La cerca de canals de comercialització, la realització d’estudis de mercat o la recerca de personal són només algunes de les ajudes que ACCIÓ et pot proporcionar des de Xangai.