• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Bangladesh

Informes país

Bangladesh és encara un país força desconegut per a les empreses catalanes. Tot i així, presenta algunes oportunitats més enllà de les exportacions habituals, centrades en maquinària, matèries colorants i altres productes químics. Les companyies que operen en els sectors de la salut i els equipaments mèdics, així com en la química i els plàstics, poden trobar en aquest país bones opcions de negoci.
Oportunitats de negoci a Bangladesh

Les oportunitats per a les empreses catalanes a Bangladesh destaquen especialment en dos àmbits:

  1. Salut i equipaments mèdics: El mercat dels dispositius mèdics a Bangladesh es considera com un dels sectors industrials potencials prioritaris per al govern. El govern construeix centenars de noves instal·lacions sanitàries i actualitza també els equips existents. Es tracta d’un sector dependent de la importació i existeixen oportunitats per a les empreses catalanes en la venda d’equips d’alta gamma i dispositius mèdics als hospitals privats.
  2. Química i plàstics: El sector del plàstic a Bangladesh compta amb 300 fabricants, que han exportat  articles de plàstic per valor de 98.995 milions de dòlars en el període 2015-2016. Operen aproximadament 5.000 empreses en aquest sector del qual el 98% són pimes. Aquest sector és considerat com un sector industrial potencial prioritari per al govern del país.

Descarrega't el material