• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Hongria

Informes país

Les exportacions catalanes a Hongria el 2018 s'han mantingut amb 527 milions d'euros. Entre els principals productes exportats hi ha els vehicles, maquinària i aparells i material elèctric.

El sector dels esports i el de la salut i els equipaments mèdics són els que ofereixen més oportunitats de negoci a Hongria:

Demanda creixent de productes relacionats amb el cos

La demanda de productes fitness augmenta a Hongria, però el sector poc especialitzat, fragmentat i amb una oferta escassa no la cobreix. Les noves tendències de salut i preocupació pel cos, sumades a l’impuls del Govern hongarès per fomentar l’activitat esportiva, donen lloc a una demanda creixent de productes fitness. Hi ha demanda per part tant dels consumidors professionals que busquen productes especialitzats, com dels centres que ofereixen serveis esportius bàsics. Es busca, cada cop més, la innovació i tecnificació.

Equipament de diagnòstic i d’instruments mèdics

El creixement econòmic experimentat ha incrementat la demanda d'equipament mèdic. Els proveïdors d’equipament mèdic es podrien beneficiar de la proposta de renovació de la infraestructura hospitalària fins al 2025. El mercat hongarès suposa una excel·lent oportunitat en tecnologies sofisticades aplicades a la salut, l’atenció dental i altres equipaments de diagnòstic mèdic, cirurgia, etc. La infraestructura hospitalària actual es troba molt obsoleta i cal renovar-la.