ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Filipines

Informes país

Les exportacions catalanes a Filipines han crescut un 4,3% l'any 2019 fins a arribar als 154,4 milions d'euros. Principalment, Catalunya comercialitza al país asiàtic carn (40,7% del total de les exportacions), productes farmacèutics (10,6%) i peces de vestir (7%).
Oportunitats de negoci a Filipines

Les empreses catalanes tenen oportunitats de negoci a Filipines en dos sectors destacats:

Videojocs per a nous formats

La creació de videojocs per a nous formats va en augment a l'Àsia. Filipines se situa com a país emergent amb un nombre cada cop més important de companyies que es dediquen al sector dels videojocs. L'objectiu és desenvolupar la creació de videojocs, però també potenciar l'oferta de serveis de disseny i programació per donar suport a altres empreses del sector.

Alimentació

Diversos factors, inclòs un fort creixement econòmic, un sector turístic (anterior a la COVID 19 pròsper, una gran població juvenil i l'expansió de grans cadenes minoristes estan contribuint al creixement de la indústria Mentre que els productes produïts a nivell nacional representen al voltant del 70 del subministrament total d'aliments, els comerciants continuen sent optimistes que les vendes de productes importats d'aliments i begudes continuaran creixent, ja que els consumidors sempre busquen varietat Malgrat la desacceleració del comerç mundial a causa de la crisi de la COVID 19 les exportacions dels Estats Units d'aliments i productes de begudes d'alt valor a Filipines van augmentar un 6 el juliol Es tractava principalment de productes lactis i de productes carnis d'ocells de corral La Xina va guanyar per un gran marge del 21 de fruites principalment fresques, com ara pomes, cítrics, raïm, peres, alls i condiments, i Au tràlia en un 17 de carn, formatges i raïm de taula.

Pàgines relacionades