ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El pont d'innovació Massachusetts-Catalunya

Presentacions i altres materials

Coneix, d'una banda, les oportunitats d'innovació i d'emprenedoria a Massachusetts, les estratègies d'inversió i les tendències del sector digital health; i, de l'altra, com estan contribuint les institucions de Massachusetts a desenvolupar l'ecosistema socioeconòmic de Catalunya.

Vols assessorament sobre les oportunitats de negoci de l'ecosistema de Boston? Consulta amb els nostres experts

El pont d'innovació Massachusetts-Catalunya

L'ecosistema de Boston, marcat per la velocitat, el fàcil accés i la informalitat, és un entorn idoni per aconseguir un major impacte global. També és un ecosistema altament competitiu, amb una cultura oberta i un entorn de confiança, amb voluntat d’escoltar. Una de les barreres d’entrada és que és car a l’hora d’establir-s’hi.

Els inversors internacionals veuen l’ecosistema català com una oportunitat ja que hi troben talent i projectes innovadors en el sector digital health, gràcies a un potent ecosistema de salut. A més, per als inversors resulta més econòmic fer créixer aquests projectes a Barcelona que en altres pols internacionals d’emprenedoria.

Els projectes d’impacte són una realitat cada vegada més freqüent i que apareixen en l’entorn bio. El desig d’impactar en la societat complementa visions economicistes. Apareixen conceptes nous, com el de social good, que s’afegeixen a social entrepreneurship i social impact.

Descarrega't el material