ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Ajuts a iniciatives de reforç a la competitivitat per a projectes de clústers

22234 - Ajuts a iniciatives de reforç a la competitivitat per a projectes de clústers Departament d'Empresa i Coneixement accio

Ajuts a iniciatives de reforç a la competitivitat per a projectes de clústers 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Terminis: Des de les 00:00 hores de l’endemà de la publicació fins a les 14:00 hores del dia 4 de novembre de 2020.

Línia 1. Ajuts per a projectes de reforç competitiu empresarial

Els clústers integrants, acreditats i vigents del Programa Catalunya Clústers d'ACCIÓ així com les empreses i agents d'entorn, amb establiment operatiu a Catalunya, que formin part d'aquests Clústers, amb un màxim de 10 participants entre empreses, clústers  i agents d’entorn. Les empreses i agents d’entorn d’aquests clústers únicament podran actuar com a participants de l’ajut però no com a sol·licitants.

Línia 2. Ajuts per a projectes de desenvolupament i innovació

Els clústers integrants, acreditats i vigents del Programa Catalunya Clústers d'ACCIÓ així com les empreses i agents d'entorn, amb establiment operatiu a Catalunya, que formin part d'aquests Clústers, amb un màxim de 5 participants entre empreses, clústers  i agents d’entorn. Les empreses i agents d’entorn d’aquests clústers únicament podran actuar com a participants de l’ajut però no com a sol·licitants.

Què necessiteu fer?

Data actualització  27.10.2020