ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Austin
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Austin

Vols fer negocis a Texas?

Allunyades dels tòpics i els prejudicis, les grans ciutats de Texas se situen al capdavant de les més potents als Estats Units. Austin, la capital texana, s’ha convertit en un referent per a les startups i la innovació essent la ciutat nord-americana que més creix en l’última dècada. L’oficina d’ACCIÓ a Austin és la teva connexió a l’ecosistema més emocionant dels Estats Units.

La teva oficina a Austin

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Austin està dirigida per Marc Bonavia, emprenedor global que va fundar SITmobile i va treballar com a coach en innovació. Llicenciat en Farmàcia i màsters en Ciències Farmacèutiques Experimentals per la UB i en Lideratge d'Alt Rendiment a EADA Business School.

L’oficina d’ACCIÓ a Austin, oberta l’any 2020, és la més nova de tota la xarxa. El seu objectiu és oferir a les empreses i startups catalanes una connexió directa amb un dels ecosistemes innovadors més punters i en creixement. La capital de Texas porta una dècada creixent al 2-3% anual i cada dia hi van a viure, de mitjana, 152 persones, que troben a Austin el més semblant a Califòrnia en una ubicació a mig camí de les dues costes.

Austin és un entorn propici per als que innoven en foodtech, biotecnologia o farmàcia; però l’oficina d’Austin també permet a les empreses i startups catalanes accedir a importants hubs tecnològics a tot l’estat de Texas, com el de la indústria química, de l’energia i aeroespacial de Houston.

Ubicació

WeWork SXSW Center

1400 Lavaca Street Suite 700

Austin, TX 78701

Estats Units