ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Bombai
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Bombai

Vols fer negoci a l'Índia?

Vols portar la teva empresa als països del subcontinent indi? Vols trobar-hi nous clients i col·laboradors? Des de l'oficina de Bombai ajudem la teva empresa a fer negoci a països com l'Índia, Nepal, Sri Lanka i Bangladesh.

La teva oficina a Bombai

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Bombai està dirigida per Suprio Bose. Expert en Comerç internacional, compta amb una llarga experiència ajudant empreses de tot el món a treballar amb l’Índia, trobant-hi clients, partners i aliances.

L’oficina exterior de Catalunya a l’Índia es va obrir l’any 1992 a Nova Delhi. L’any 2010 es va traslladar a Bombai on actualment hi treballen tres consultors més. S’hi impulsen projectes d’empreses de gairebé tots els sectors empresarials, tot i que les de l’àmbit dels sistemes industrials, la salut i la química i l’energia hi tenen un protagonisme especial.

Els serveis de l’oficina d’ACCIÓ a Bombai més utilitzats per les empreses catalanes són els de comercialització, com la cerca de canals de comercialització, el seguiment de clients o l’elaboració d’agendes de contactes. Per a projectes d’implantació, destaquen projectes de selecció de personal en destinació.

Bombai

Ubicació

503-A Wing, Dynasty Business Park

Andheri-Kurla Road

Andheri (East)

Mumbai-400069, India