ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong

Vols fer negoci a Hong Kong, Taiwan i el Sud de Xina?

Vols que la teva empresa accedeixi al mercat xinès? Si vols començar a fer negoci amb la Xina, Taiwan o Hong Kong, l'oficina d'ACCIÓ a Hong Kong t'hi assegura un aterratge professional i eficaç.

La teva oficina a Hong Kong

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Hong Kong està dirigida per Madrona Marcet. Formada a mig camí entre Barcelona i Pequín, té una sòlida experiència al sector privat a Hong Kong en empreses del sector tèxtil i químic.

L’oficina d’ACCIÓ a Hong Kong, una de les més antigues de la xarxa i oberta el 1988; és una de les tres oficines a través de les quals ACCIÓ ajuda les empreses catalanes a accedir amb eficiència i garanties a l’enorme i complicat mercat xinès. En concret, aquesta oficina està especialitzada en el Sud de la Xina, en Taiwan i en l’enclavament mateix de Hong Kong. L’equip de l’oficina es completa amb cinc consultors més.

L’oficina de Hong Kong serveix com a porta d’entrada al mercat xinès per a moltes empreses. Especialment, les que venen dels àmbits de l’alimentació, tot i que tots els sectors hi tenen presència. Aquesta oficina organitza moltes missions empresarials, per accedir al mercat xinès de forma col·lectiva. Així mateix, també s’hi duen a terme projectes de comercialització i implantació empresarial.

Hong Kong

Ubicació

Unit 1905, 19/F FWD Financial Centre

308-320 Des Voeux Road Central

Sheung Wan

Hong Kong