ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Miami
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Miami

Vols fer negoci al Sud dels Estats Units?

Vols que la teva empresa aprofiti les oportunitats del sud dels Estats Units? Vols trobar-hi nous clients, contactes i distribuïdors? Des de l'oficina de Miami ajudem la teva empresa a entrar als Estats Units.

La teva oficina a Miami

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Miami està dirigida per Conxita Muñoz. Experta en comerç i mercats internacionals, viu a Miami des de 1978 i coneix profundament les dinàmiques socioeconòmiques de la regió. Quatre consultors més completen l’oficina de Miami, que està situada a la badia de Biscayne, a la zona de Coral Gables.

L’oficina d’ACCIÓ a Miami va obrir l’any 1996, per ajudar les empreses a fer negoci al sud dels Estats Units i els països del Carib. És una de les oficines d’ACCIÓ que més projectes completa, especialment gràcies al programa Catalan Wines. Juntament amb empreses del sector vitivinícola, també destaquen projectes d’empreses de sistemes industrials, indústries de l’experiència o del món del disseny.

L’oficina de Miami destaca especialment en l’execució de projectes de cerca de canals de comercialització, soft landing, estudis de mercat i plataforma virtual.

Miami

Ubicació

2655 Le Jeune Road, Suite 810

Coral Gables

Miami – Florida 33134

Estats Units d'Amèrica