ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Nova York
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Nova York

Vols fer negoci a la costa Est dels Estats Units?

Vols que la teva empresa entri als Estats Units per la porta gran? Vols aconseguir-hi nous clients, contactes i distribuïdors? Aprofita l'oficina d'ACCIÓ a Nova York i comença a fer negoci a la principal economia del planeta.

La teva oficina a Nova York

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Nova York està dirigida per Sergi Mata. Format en Econòmiques i Administració d’empreses, té una vasta experiència en el terreny de la consultoria de negocis i en el desplegament de l’estratègia d’expansió internacional de les empreses catalanes. Completen l’oficina de Nova York cinc consultors més i està situada a mig camí entre la seu de les Nacions Unides i l’edifici de l’Empire State.

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Nova York està situada a mig camí entre la seu de les Nacions Unides i l’edifici de l’Empire State.

La de Nova York és una de les primeres que van obrir-se per promocionar la competitivitat empresarial catalana, l’any 1988. Històricament, ha estat una oficina clau en la promoció de l’economia catalana als Estats Units i en l’impuls de les inversions internacionals a Catalunya.

Els darrers anys ha treballat especialment amb empreses de l’àmbit de les indústries de l’experiència, en projectes de cerca de canals de comercialització, estudis de mercat i selecció de personal.

La teva oficina a Nova York

Ubicació

655 3rd Avenue - Part 18th Floor

Nova York, NY 10017

Estats Units d'Amèrica