ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Panamà
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Panamà

Vols fer negoci a Centreamèrica i el Carib?

Vols que la teva empresa aprofiti les oportunitats de Panamà, Centreamèrica i el Carib? Vols trobar-hi nous clients, contactes i distribuïdors? Des de l'oficina de Panamà podràs treballar amb Bahames, Belize, Costa Rica, Cuba, El Salvador, Guatemala, Haití, Hondures, Jamaica, Nicaragua, Panamà i la República Dominicana.

La teva oficina a Panamà

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Panamà està liderada per Antoni Pujol. Expert en economia, finances i contractació pública internacional, ha treballat tant en els camps de l’exportació empresarial com en projectes amb entitats multilaterals i institucions financeres internacionals, especialment a l’Amèrica Central i del Sud.

L’oficina d’ACCIÓ a Panamà és una de les més recents. Va obrir les seves portes l’any 2015 tant per ajudar les empreses catalanes a aprofitar les peculiaritats de l’enclavament panameny, com per donar un accés més proper a altres mercats centreamericans com Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Hondures i Nicaragua.

En el poc temps que fa que funciona, l’oficina ha treballat en una vuitantena de projectes de tota mena d’indústries i ha preparat un seguit de missions per a empreses catalanes

Panamà

Ubicació

56 St. Obarrio, Samuel Lewis Avenue

Panama Design Center Building 18th Floor

Panamà

República de Panamà