ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a París
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a París

Vols fer negoci a França?

Vols que la teva empresa s'internacionalitzi amb èxit a França? Si vols fer negocis a la principal destinació exportadora de les empreses catalanes, més val que ho facis bé. Aprofita l'oficina d'ACCIÓ a París i assegura't un "oh là là"!

La teva oficina a París

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a París està liderada per Christophe Arnoul. És francès i té experiència en desenvolupament de negoci i implantació d’empreses al mercat francès. L’oficina de París està en marxa des de 1989 i està situada molt a prop dels Camps Elisis. És l’oficina d’ACCIÓ més gran. Compta amb set consultors especialitzats més, que donen servei al principal mercat de l’exportació catalana.

L’oficina d’ACCIÓ a París és la porta d’entrada al principal mercat d’exportació de les empreses catalanes. Per tant, és una de les que rep més sol·licituds i de les que completen més projectes. Els àmbits que més s’hi treballen són el de les indústries del disseny, el de química i energia i el dels sistemes industrials.

Hi destaquen els projectes de comercialització (cerca de clients, distribuïdors, socis i proveïdors) i d’implantació (constitució d’empreses i selecció de personal). L’oficina de París, a més, també està especialitzada en projectes d’innovació internacional, connectant empreses catalanes a partners tecnològics francesos.

París

Ubicació

50, rue Saint-Ferdinand

75017 París

França