ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Santiago de Xile
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Santiago de Xile

Vols fer negoci a Xile?

Vols que la teva empresa es connecti amb Xile? Vols aconseguir nous clients i contactes? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Santiago de Xile, apropem la teva empresa a una de les economies més sòlides i estables de l'Amèrica Llatina.

La teva oficina a Santiago de Xile

L'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Santiago de Xile està situada dins les principals zones de negoci de la capital xilena.

L’oficina d’ACCIÓ a Santiago de Xile va obrir les seves portes l’any 1990, per donar accés a les empreses catalanes a un dels mercats més estables i consolidats d’Amèrica del Sud. Els darrers anys, ha impulsat més d’un centenar de projectes de totes les branques industrials, des dels sistemes industrials fins a àmbits com les TIC, la salut, l’alimentació o el disseny.

L’oficina de Santiago de Xile és la més especialitzada en projectes d’innovació de la regió. Ha rebut diverses missions d’innovació i startups al llarg dels darrers anys. També s’hi duen a terme molts projectes de cerca de canals de comercialització o d’implantació, a través de la selecció de personal al país.

Santiago de Xile

Santiago de Xile

Ubicació

Santa Beatriz 100, Oficina 1302

7500515 Providencia

Santiago de Xile