ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley

Vols fer negoci a Silicon Valley?

Silicon Valley "is different". Atreu milers de noves empreses cada any i és un dels pols d'innovació i competitivitat més importants del món. Si tens una start-up o una empresa innovadora i basada en tecnologia, l'oficina d'ACCIÓ a Silicon Valley és un "must".

La teva oficina a Silicon Valley

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Silicon Valley està dirigida per Marc Bonavia, emprenedor global que va fundar SITmobile i va treballar com a coach en innovació. Llicenciat en Farmàcia i màsters en Ciències Farmacèutiques Experimentals per la UB i en Lideratge d'Alt Rendiment a EADA Business School. Tres consultors més completen l'oficina que està situada a Menlo Park, Palo Alto.

L’oficina d’ACCIÓ a Califòrnia té el seu origen en l'obertura de l'oficina oberta a San Francisco l'any 1989, que es traslladaria a Los Angeles l’any 1991. L'any 2010 s'ubica finalment a Silicon Valley; amb l'objectiu de connectar les empreses i startups catalanes al principal pol d’innovació digital del món. Des de 2015, l’oficina ha impulsat gairebé 150 projectes amb una alta presència del sector TIC-Mòbil. A més d’aquest àmbit, destaquen també els projectes amb empreses d’alimentació, sistemes industrials i indústries de l’experiència.

L’oficina de Silicon Valley està especialitzada a acompanyar la implantació d’empreses catalanes a la Costa Oest dels Estats Units. Ajuda a constituir-hi empreses, dóna serveis de plataforma virtual i de soft landing i selecciona personal especialitzat. També hi són importants els projectes d’innovació internacional.

Silicon Valley

Ubicació

585 Glenwood Ave

Menlo Park, CA 94025

Califòrnia

Estats Units d'Amèrica