Oficina Exterior de Catalunya a Tòquio
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Tòquio

Vols fer negoci al Japó?

Vols trobar noves oportunitats a la tercera economia del món? Vols aconseguir-hi nous clients i fer-hi noves aliances? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Tòquio, t'ajudem a fer negoci amb el complex i sofisticat teixit empresarial i cultural japonès.

Des de Tòquio t'ajudem a fer negoci a...

La teva oficina a Tòquio

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Tòquio està dirigida per Yuko Kijimoto. És experta en Dret i relacions internacionals i coneixedora directa, tant de la realitat empresarial europea i catalana, com de la societat i les formes de fer negoci japoneses.

L’oficina d’ACCIÓ a Tòquio compta amb set consultors més, experts tant en la internacionalització d’empreses catalanes com en la captació d’inversions cap a Catalunya. Precisament per a aquesta finalitat, l’oficina de Tòquio va ser la primera oficina a l'estranger del Govern català, oberta l’any 1988.

Des de 2015, l’oficina ha impulsat més de 300 projectes. Destaquen els d’empreses d’alimentació i d’indústries del disseny. Moltes d’elles han participat en missions empresarials o han utilitzat serveis comercials, com la cerca de canals de comercialització, els estudis i prospeccions de mercat o el seguiment de contactes.

Tòquio

Ubicació

BPR Place Kamiyacho 11 F

1-11-9 Azabudai

Minato Ku 106 - 0041

Tòquio

Japó