ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Delegació de les Terres de l'Ebre
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Delegació de les Terres de l'Ebre

Des de la delegació de les Terres de l'Ebre t'ajudem a fer negoci a...

  • El Baix Ebre
  • El Montsià
  • La Ribera d'Ebre
  • La Terra Alta

Activitats relacionades amb les Terres de l'Ebre

No s�han trobat activitats relacionades

La teva delegació a les Terres de l’Ebre

El teixit econòmic de les Terres de l’Ebre presenta una estructura molt diversificada. El sector industrial es troba fortament implantat i cobreix una gran varietat d’activitats, on destaquen la indústria alimentària, amb sectors com l’agroalimentari i el càrnic;  la indústria de l’embalatge o la indústria química. També hi trobem un sector primari important que destaca per la producció d’arròs, d’oli, de vi, de fruita dolça i de cítrics.

La internacionalització s’ha incrementat en els darrers anys. Els mercats receptors més importants són França i els del centre d’Europa, tot i que també hi ha un gran volum d’exportacions als Estats Units. El teixit empresarial està configurat en gran part per pimes i micro empreses, però també hi trobem una important implantació de grans empreses i de multinacionals.

El delegat, Xavier Cortiella, és llicenciat en Màrqueting i Investigació de Mercats per la Universitat Oberta de Catalunya i Enginyer Tècnic Forestal per la Universitat de Lleida. Ha dirigit empreses de consultoria mediambiental especialitzada en urbanisme, i de turisme.

La teva delegació a les Terres de l’Ebre

Ubicació

Plaça de Gerard Vergés, 1
43500 Tortosa

977 49 54 00