ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nicaragua

Nicaragua posiciona el seu potencial agrícola i exportador

Tot i tenir un alt potencial productiu, Nicaragua es classifica com el país més pobre d'Amèrica Central i el segon del continent americà, després d'Haití. Com a resultat de la seva ubicació i el clima tropical, la producció agrícola i forestal és elevada durant tot l'any. Des de les àrees properes a la costa es poden aprofitar les principals rutes marítimes de comerç.

Oportunitats de negoci a Nicaragua i a l'Amèrica del Nord i Central

Alimentació

Nicaragua

Alimentació


Equipament, matèries primeres i maquinària per a l'agricultura.

El sector agrícola és estratègic en termes de generació de llocs de treball i aportació a l'economia del país, però necessita solucions que millorin la productivitat i la qualitat dels productes per poder consolidar-se com a exportador.

Desplegar més opcions de Equipament, matèries primeres i maquinària per a l'agricultura.

El sector agrícola és un dels sector més importants al país. Es requereixen, per fer competitiva l'activitat agroempresarial a nivell internacional, matèries primeres (llavors, herbicides, adobs, etc.) en maquinària agrícola i tecnologia de reg i hivernacle que generin estalvis energètics.

Amagar més opcions de Equipament, matèries primeres i maquinària per a l'agricultura.
Infraestructures i construcció

Nicaragua

Infraestructures i construcció


Equipament, tecnologia i consultoria per al sector de la construcció

Existeix al país un dèficit d'habitatge i d'infraestructura bàsica, per als quals hi ha oportunitats tant per a maquinària com construcció i enginyeria.

Desplegar més opcions de Equipament, tecnologia i consultoria per al sector de la construcció

A més, la cooperació bilateral i el finançament multilateral també obren oportunitats a la participació d'empreses d'obra civil, enginyeria i consultoria a licitacions internacionals. El BCIE és el banc multilateral més actiu al país, amb una cartera de 2000 milions de dòlars estatunidencs en projectes aprovats (sigui en execució o per executar).

Amagar més opcions de Equipament, tecnologia i consultoria per al sector de la construcció
Alimentació

Estats Units

Alimentació


Food Innovation als Estats Units

Arreu dels EUA ha augmentat de manera considerable la implementació de la tecnologia en la elaboració i en la distribució dels aliments, impulsat sobretot per l’augment de la demanda d’aliments i de dietes més saludables

Desplegar més opcions de Food Innovation als Estats Units

Cada cop tenen més protagonisme al mercat empreses que proporcionen productes i solucions úniques per tot el sistema alimentari. Les àrees d’enfocament prioritàries inclouen productes de consum, alimentació local, alimentació vegetal, marisc sostenible, tecnologia agrícola, tecnologia alimentària i malbaratament alimentari.

Amagar més opcions de Food Innovation als Estats Units
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Mèxic

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Oportunitats del sector del metall a Mèxic

Hi ha una important demanda d'inputs i de components metàl·lics acabats relacionats amb el sector de les infraestructures a Mèxic.

Desplegar més opcions de Oportunitats del sector del metall a Mèxic

Els components metàl·lics acabats relacionats amb les operacions d'infraestructures són necessitats del mercat mexicà, especialment en els sectors de l'energia, el transport i les telecomunicacions, però també en els sectors incipients de les energies renovables, com el sector eòlic, el solar i el fotovoltaic, tots molt forts a Mèxic en matèria d'importacions.

Amagar més opcions de Oportunitats del sector del metall a Mèxic

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Nord i Central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial