ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Nicaragua

Informes país

La maquinària, les peces de vestir i els productes químics, són els protagonistes de les exportacions catalanes a Nicaragua, que han crescut un 46,7% el 2021.

Oportunitats de negoci a Nicaragua

Oportunitats de negoci a Nicaragua

Amb una població de 6,5 milions de persones, Nicaragua ofereix oportunitats de negoci en els sectors de la salut, la indústria farmacèutica i la maquinària i béns d'equipament:

  • Mobiliari i equipament per a la infraestructura hospitalària. Les infraestructures privades i públiques de salut a Nicaragua estan en procés de modernització. El finançament multilateral (del Banc Centreamericà d'Integració Econòmica) està facilitant l'execució de projectes de modernització i nova construcció. El Govern de Nicaragua ha anunciat un pla projectat de construcció de 12 hospitals en el període 2022-2026.
  • Medicaments i consumibles mèdics. Nicaragua no disposa de producció local de medicaments, i el mercat es cobreix a través de la importació, cosa que genera una oportunitat de negoci per al sector farmacèutic català.
  • Equipament per l'abastament i distribució d'aigua i sanejament. El sector agropecuari té una participació del 13% del PIB, genera el 30% de l'ocupació i el 52% de les exportacions del país. Tot i això, necessita millores en la productivitat i la qualitat dels productes per a consolidar-se com a exportador.

Consulta totes les dades sobre Eslovènia i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Nicaragua 2022 (document .PDF).