ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Equador

Cap a un canvi de model productiu

En els últims anys, l'economia d'Equador s'ha vist afectada per la caiguda del preu del petroli i de les matèries primeres. El Govern aposta per l'eradicació de la pobresa i per un canvi de model productiu i energètic del país. En aquest sentit, l'Estat ha seleccionat una sèrie de grans projectes que vol desenvolupar amb inversors estrangers en els camps de la mineria, la siderúrgia, la refineria i les instal·lacions hidroelèctriques.

Oportunitats de negoci a l'Equador i a l'Amèrica del Sud

Química i plàstics

Equador

Química i plàstics


Productes químics intermedis per a processos industrials

L'Equador disposa d'una producció significativa de petroli i d'una indústria d'hidrocarburs. Amb tot, la indústria demanda productes químics d'altes prestacions que optimitzin els processos productius i respectin el medi ambient.

Desplegar més opcions de Productes químics intermedis per a processos industrials

També hi ha demanda de productes finals, que incorporin valor afegit i que serveixin per millorar les característiques o per allargar la vida útil dels productes, com és el cas dels mobles i la fusta. En total, la importació de productes químics sempre ha representat més d’un 10 % del total de les importacions del país.

Amagar més opcions de Productes químics intermedis per a processos industrials
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Equador

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Tecnologies per a l'agroindústria a l'Equador

El país està altament vinculat amb el sector, ja que tradicionalment ha sigut un país productor orientat a les matèries primeres.

Desplegar més opcions de Tecnologies per a l'agroindústria a l'Equador

L'Equador ofereix oportunitats significatives d’inversió en agroindústria gràcies a la disponibilitat de terres, les característiques climàtiques i els recursos hidràulics. Per tant, requereix tecnologia, béns, maquinària i biotecnologia verda per al desenvolupament del sector. A més, el sector demanda tecnologia per afegir valor a l'oferta exportable agroindustrial, ja sigui per a la millora de processos productius, per al desenvolupament de nous productes o per a l'accés de mercats exteriors, com entrades, maquinària per a la transformació d'aliments i packaging.

Amagar més opcions de Tecnologies per a l'agroindústria a l'Equador
Salut i equipaments mèdics

Equador

Salut i equipaments mèdics


Instruments mèdics i per a laboratoris

Com no existeix una producció nacional, la pràctica totalitat dels productes de salut i instruments mèdics que es comercialitzen a l'Equador s’importen.

Desplegar més opcions de Instruments mèdics i per a laboratoris

L'Equador requereix millorar la seva tecnologia en el camp hospitalari per poder millorar la seva oferta sanitària, no només en l'àmbit públic sinò que tambè en l'àmbit privat, on cal diversificar i ampliar la qualitat i el temps de tractament respecte al sistema públic.

Amagar més opcions de Instruments mèdics i per a laboratoris
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Perú

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Sector de l'alimentació, packaging, agrícola i processos industrials

Processament d'aliments, indústria conservera, maquinària agrícola, reg, medi ambient, processos industrials i automatitzacions.

Desplegar més opcions de Sector de l'alimentació, packaging, agrícola i processos industrials

El Perú ha vist en el món dels aliments processats un sector que pot portar força beneficis. El sector de l'agroindústria està experimentant un creixement i s'està començant a produir aliments processats i elaborats.
Atès que la indústria al país és bastant justa, serà necessari importar tant maquinaria com bens d'equip i know-how al sector del packaging i del processament d'aliments.

Amagar més opcions de Sector de l'alimentació, packaging, agrícola i processos industrials

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?