ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Lituània

La perla dels Països Bàltics

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negoci a Lituània

Oportunitats de negoci a Lituània i a l'Europa occidental

TIC i transformació digital

Lituània

TIC i transformació digital


El sector de tecnologies financeres lituà creix de manera exponencial

Actualment hi ha més de 200 empreses de tecnologies financeres operant a Lituània, cosa que el converteix en el segon centre de tecnologies financeres més gran d'Europa per nombre d'empreses amb llicència.

Desplegar més opcions de El sector de tecnologies financeres lituà creix de manera exponencial

El 2016, el Banc de Lituània va llançar el seu pla d'acció per a atraure empreses emergents financeres, amb un enfocament especial en el sector dels pagaments i transferències utilitzant tecnologia de cadena de blocs. Això va resultar en un augment important del nombre d'empreses de tecnologies financeres, especialment les de pagaments i transferències, que representen el 43 %. El 2020, Lituània va emetre 15 noves llicències d'EMI i 5 de PI. D'entre les causes principals d'aquest creixement, destaca el passaport europeu, document que possibilita a les empreses de tecnologies financeres registrades a Lituània operar en tots els països de la Unió Europea.

Amagar més opcions de El sector de tecnologies financeres lituà creix de manera exponencial
Indústria farmacèutica

Lituània

Indústria farmacèutica


Lituània se situa com un gran importador de productes farmacèutics

Lituania es caracteritza per ser un importador habitual en el sector farmacèutic europeu gràcies a l'alta demanda i als pocs competidors nacionals.

Desplegar més opcions de Lituània se situa com un gran importador de productes farmacèutics

En ser un país membre de la UE, Lituania aprofita el mercat comú per a importar medicaments d'altres països europeus, atès que en el mercat nacional no compta amb grans empreses farmacèutiques. Per tant, el mercat lituà es presenta com una opció profitosa per a les empreses catalanes que vulguin exportar a l'estranger amb les garanties que ofereix un país europeu.

Amagar més opcions de Lituània se situa com un gran importador de productes farmacèutics
Indústria farmacèutica

Dinamarca

Indústria farmacèutica


Dinamarca és líder mundial en el sector de les ciències de la vida

La indústria a Dinamarca és líder mundial en despeses d'inversió i desenvolupament, proves clíniques i desenvolupament de fàrmacs.

Desplegar més opcions de Dinamarca és líder mundial en el sector de les ciències de la vida

La presència de les empreses Novo Nordisk, Lundbeck i LEO Pharma crea un ecosistema òptim per a aquesta indústria a Dinamarca, que suposa un 12 % de les exportacions daneses amb una facturació de prop de 82.000 milions d'euros.
Una sèrie de condicions favorables signifiquen que el descobriment i desenvolupament de fàrmacs ràpids, segurs i rendibles és una realitat a Dinamarca, que també és un dels països més ràpids en aprovar assajos clínics.

Amagar més opcions de Dinamarca és líder mundial en el sector de les ciències de la vida
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Noruega

Automoció, moto i mobilitat lleugera


Oslo, la ciutat més intel·ligent del món

L’accés a les dades obertes fa possible el testatge i l'aplicació de solucions de ciutat intel·ligent i Noruega és pioner en les dades obertes al públic i accessibles.

Desplegar més opcions de Oslo, la ciutat més intel·ligent del món

Hi ha una àmplia gamma de projectes públics de ciutat intel·ligent a Noruega, des de proves pilot d'autobusos elèctrics, construccions amb zero emissions i modernització d'edificis existents fins al desenvolupament de sistemes d'energia verda i gestió circular de residus. Els projectes són iniciatives que es duen a terme a través d'organismes públics, ja siguin locals, estatals o d'àmbit internacional. La majoria dels projectes apareixen per mitjà de licitacions públiques.

Amagar més opcions de Oslo, la ciutat més intel·ligent del món

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Europa occidental: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial