ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Malàisia

La cursa per l'alta tecnologia

Oportunitats de negoci a Malàisia, al sud-est asiàtic i a Oceania

Automoció, moto i mobilitat lleugera

Malàisia

Automoció, moto i mobilitat lleugera


Repte de modernització del sector automobilístic

Des de la producció del primer Proton el 1983, la indústria de l'automòbil és una de les principals del país. Hi ha més de 20 plantes de producció i acoblament on es produeixen vehicles de passatgers i comercials, motocicletes i escúters.

Desplegar més opcions de Repte de modernització del sector automobilístic

El pla del sector o la National Automotive Policy 2020-2030 posa l'èmfasi a millorar les capacitats del sector mitjançant el desenvolupament de nous àmbits: el Next Generation Vehicle o NxGV (vehicles elèctrics i vehicles autònoms), la mobilitat com a servei (MaaS) i la revolució industrial 4.0. El mercat del vehicle elèctric a Malàisia està obert que nous participants introdueixin la seva tecnologia.

Amagar més opcions de Repte de modernització del sector automobilístic
Química i plàstics

Malàisia

Química i plàstics


La indústria petroquímica de Malàisia es digitalitza

La indústria petroquímica compta en el seu conjunt amb 3500 empreses entre multinacionals, independents, proveïdors de serveis i productors d'equips per les refineries, plantes de processament de gas, terminals de regasificació i instal·lacions LNG.

Desplegar més opcions de La indústria petroquímica de Malàisia es digitalitza

La indústria està reorientant esforços i inversió per digitalitzar-se, incorporar automatització i robòtica i augmentar la qualificació de la força laboral de cara a adaptar-se a les tendències de transició energètica globals a l'hora que roman competitiva.

Amagar més opcions de La indústria petroquímica de Malàisia es digitalitza
Alimentació

Malàisia

Alimentació


Malàisia marca tendència en alimentació halal a la regió i al món

Malàisia és un centre halal reconegut a nivell mundial. Tenir presència al mercat no només reporta els beneficis immediats de les ventes al país, sinó que obre portes a d'altres mercats halal.

Desplegar més opcions de Malàisia marca tendència en alimentació halal a la regió i al món

Malàisia és pionera en la indústria del halal; el país va començar a emetre certificacions halal per a productes l'any 1974. El 2000 va emetre els estàndards halal, de manera que és el primer país al món en documentar i sistematitzar el sistema de certificació i assegurança. La introducció d'estàndards ha contribuït a crear una economia nova i vibrant amb un mercat global estimat en 2.300 milions d'USD. En aquest context, estar certificat i vendre al mercat de Malàisia facilita obrir portes a molts altres mercats islàmics.

Amagar més opcions de Malàisia marca tendència en alimentació halal a la regió i al món
Química i plàstics

Cambodja

Química i plàstics


Cambodja necessita resoldre el problema del plàstic per minimitzar residus

A la capital, Phnom Penh, es produeixen unes 3.000 t de residus sòlids diaris, dels quals un 15,5 % són plàstics, la segona categoria després dels residus d'aliments.

Desplegar més opcions de Cambodja necessita resoldre el problema del plàstic per minimitzar residus

Al Phnom Penh Waste Management Strategy and Action Plan 2018-2035 el focus es fixa en la gestió de residus: recol·lecta, transport i eliminació dels residus. Al document es reforça la importància de les 3 R (reducció, reutilització i reciclatge dels residus). El Banc Mundial aprova al 2023 un crèdit "International Development Association" de 60 milions de dòlars per recolzar la millora de la gestió de residus sòlids i plàstics.

Amagar més opcions de Cambodja necessita resoldre el problema del plàstic per minimitzar residus

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?